Frasconi Horde Welpen

Welpen | Frasconi horde

Momenteel zit onze speltak vol! Helaas kampen wij met een tekort aan vrijwilligers, waardoor de draagkracht voor een grotere groep onvoldoende is. Hebt u interesse om ons hierin te ondersteunen? Neem contact met ons op!

Wie zijn de Welpen?

Meiden en jongens tussen de 7 en 11 jaar die het leuk vinden om iedere week samen iets sportiefs en spannends te doen. Samen met de figuren uit Junglebook beleven we verschillende avonturen, we doen dit aan de hand van een thema. We ontwikkelen zo veel verschillende vaardigheden en dit stimuleert onze fantasie.

Wat doen de Welpen?
De Welpen spelen samen in de jungle, we gaan tijdens de opkomsten op avontuur. Dit kan op allerlei verschillende manieren, de Welpen houden van buiten spelen, maar ook binnen op onze Hopman Kwant Basis (HKB) zijn er leuke activiteiten te beleven. We leren spelenderwijs in de verschillende leefgebieden van de jungle.
De groep Welpen bij elkaar noemen we de horde, deze horde is weer onderverdeeld in nesten.

Waar vind je de Welpen?
De Welpen komen samen op vrijdagavond tussen 18:30 en 20:00 uur op de HKB (mapcode NLD 9KG.7VB) dit noemen we een opkomst, vanaf 18:15 uur is iedereen van harte welkom!

Alle informatie, van bijzonderheden tot de voorbereidingen en data van onze activiteiten worden per e-mail aan de leden verzonden, zo ben je te allen tijde op de hoogte van de activiteiten. Kijk ook eens op onze eigen Facebook pagina https://www.facebook.com/WelpenMeppel/

Wat organiseren de Welpen?

Twee keer per jaar een groepsopkomst, alle speltakken zijn dan aanwezig, dit doen we januari en direct na de zomervakantie.

Een echte uitdaging vanaf dit seizoen is het WWWK (wit winter welpen kamp, alleen wanneer het sneeuwt gaan we weg)

De Welpen gaan op kamp tijdens de Pinksteren, het PKM of het PKD (2018).

Meer over de activiteiten kunt u vinden op de kalender van deze website.

Leiding van de Welpen
Danielle AKA Marala

Thamar AKA Chil

Als leiding staan we voor onze horde en bieden de Welpen een goede ontspannende, educatieve en vrolijke opkomst.

We hebben een aantal vacatures bij de leiding, ook hier kun je meer info over krijgen indien je interesse hebt.

Contact met de Welpen Frasconi horde
Mocht u na het lezen van deze informatie nog iets willen weten of vragen dan kunt u op vrijdagavond na de opkomst de leiding aanspreken of een e-mail sturen naar: welpen@scoutingmeppel.nl

Interesse? kom een keertje kijken en/of meedoen, wel even van te voren contact!

We hebben wel een ledenstop, maar je kunt je naam op de wachtlijst zetten zodat als er een plekje vrijkomst, je erbij kunt komen.

Wil je alvast wat meer zien en weten kijk dan ook eens op onze Facebook pagine (en like ons): facebook.com @WelpenMeppel

Oh ja, nog even dit: Een veel gestelde vraag: wat zijn de kosten?

De maandelijkse bijdrage is 12,00 euro en de eenmalig kosten voor een outfit en de deelname aan de kampen/overnachtingen.

Openen en sluiten

Yalahi!
We zijn weer in de jungle,
we gaan op avontuur.
Doen supergave dingen,
iets anders ieder uur.
Slingeren aan lianen,
trotseren de rivier.
Speuren door de jungle,
zijn vriend van mens en dier!
Yalahi!

Goede jacht, zonder spoor!

De Welpenwet
Een Welp speelt samen met anderen in de Jungle.
Een Welp is eerlijk, vriendelijk en zet door.
Een Welp zorgt goed voor de natuur.

De Belofte
Ik beloof mijn best te doen en een goede Welp te zijn.
Iedereen te helpen waar ik kan en me te houden aan de Welpenwet.
Jullie kunnen op mij rekenen!