Saevus Tauri roverscouts

RoverScouts
De RoverScouts speltak heeft een eigen naam; Saevus Tauri -ook wel wild bull (wilde stier)- en is voor jongens en meiden van 18 tot en met 21 jaar. We organiseren wekelijks zelf onze opkomsten, met veel diversiteit. kortom altijd een leuk programma.

 

De leden van de RoverScouts vormen samen een zogenaamde jeugd-stam. Als groep hebben we een penningmeester, woordvoerder en een materiaalbeheerder. We zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de opkomst en hebben een zeer divers en uitdagend programma. Wat te denken van schilderen of airbrush, de nieuwste films kijken, pionieren maar ook ontwerpen we de meest bijzondere bouwwerken die we dan gezamelijk opbouwen. Verder hiken we en hebben we grensverleggende kampweken. Kortom bijzonder actief en sportief! 
 

Ons motto is: Explorator dormiens nunquam titillandus, (Latijn) vrij vertaald betekend dit: ‘Kietel nooit een slapende scout

Het concept van de RoverScout speltak kwam doordat wij als oudste RSAleden, acief met Scouting willen blijven. We hebben als groep veel met elkaar meegemaakt en dat willen we voortzetten. Dit hebben wij ook in gedachten bij de RoverScouts Deze speltak is binnen onze vereniging nieuw (2015), vandaar dat wij druk bezig zijn met een opstart. In Januari 2016 hebben wij onze officiele kick off.

 

Benieuwd en wil je eens komen kennismaken? dat kan natuurlijk! Maak dan een afspraak door een email te sturen naar: roverscouts@scoutingmeppel.nl