Senis Amicus stam

Wij zijn de stam met veel ervaring die we graag doorgeven aan de jeugdleden. Vrijwel iedereen is leiding bij een speltak en/of lid van het Groepsbestuur.

In onze maandelijkse bijeenkomsten op elke 2e zondagmiddag van de maand klaren we verschillende klussen in en rond het gebouw en experimenteren met verschillende dingen om te kijken of dit iets is voor de speltakken om ook te gaan doen. Een soort laboratorium-setting zullen we maar zeggen.

Onze kinderen komen ook vaak mee (wel of niet lid maakt dan niet uit) en die genieten net zo van de experimenten en de ontspannen sfeer als de ouders.

We zijn met ongeveer 15 leden, maar door allerlei maatschappelijke verplichtingen (sommigen noemen dat betaald werk) zijn we nooit allemaal tegelijk aanwezig.

Gezellig en leerzaam is het altijd.