Scouting Meppel verhuurt het volgende:

Hopman Kwant Basis

Ons gebouw ligt aan de rand van woonwijk Oosterboer in Meppel en naast het Meppeler Bos. Er liggen twee leuke bezigheden op een kleine 2 km. van ons  gebouw. Het bruisende centrum van Meppel en de populaire recreatieplas De Engelengaarde, AKA Blijdestein.

Op een kleine 4 km. afstand ligt zwembad Hesselingen met een klimpark en midgetgolfbaan. In de omgeving van Meppel zijn nog veel meer leuke activiteiten te beleven,  ook in Meppel zelf worden vele evenementen georganiseerd.

Ons gebouw beschikt over twee grote ruimten, die ideaal zijn voor groepsactiviteiten. Tevens heeft het gebouw een keuken, toilet (ook een invaliden toilet), douche, urinoir alsook een ruime hal.

Voor het gebouw ligt een groot speelveld, met aangrenzend een parkeerterrein. Naast ons gebouw ligt de vuurplaats, deze is in overleg met de verhuurder te gebruiken.

Het gebouw wordt alleen verhuurd aan andere jongerenorganisaties zoals Scoutinggroepen. Verhuur voor feestjes en partijen is niet mogelijk.

Voor meer informatie alsook de kosten voor het huren kunt u contact opnemen met de verhuur via verhuur@scoutingmeppel.nl

Het verhuurregelement is via deze link te downloaden: Verhuur Regelement